Hoe voorkom je dat jouw onderneming te maken krijgt met plaagdieroverlast? GONE ongediertebestrijding bestrijdt plaagdieren en voorkomt overlast. Met een doordacht preventieplan en snelle opvolging. Samen met jou en je collega’s werken we aan duurzame preventie van ongedierte.

In de voedingsmiddelen detailhandel zijn knaagdieren (zoals muizen) en vliegende en kruipende insecten de meest voorkomende plaagdiersoort. Je wilt jouw product en pand hiertegen beschermen. Want ongedierte doet afbreuk aan je imago en hindert collega’s in hun werk. Voldoende reden om te zorgen dat plaagdieren geen kans krijgen.

Plaagdierpreventieplan

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem, IPM. Met verschillende preventieve maatregelen focussen we op het voorkomen van overlast. We brengen tijdens preventieve inspecties mogelijke risico’s in kaart, van je bedrijfspand, productieruimte of logistieke proces bijvoorbeeld. En we analyseren met welke maatregelen we die risico’s inperken. De bevindingen delen we altijd met jou. En we noteren de informatie in ons digitale logboek.

24/7 zicht op ongedierte

Hoe weet je wat de plaagdiersituatie is tussen periodieke controles in? Met permanent monitoring heb 24/7 realtime zicht op activiteit van plaagdieren. Signaleren we iets, dan kunnen we gericht actie ondernemen. Permanent monitoring is een alternatief voor de periodieke controles op beheerspunten (vallen en lokazen). Zo maak je een grote efficiëntieslag en krijg je meer grip op ongedierte, duurzaam en gifvrij.

Voor ieder bedrijf

Voor kleinere ondernemers werken we met twee budgetvriendelijke systemen. De eerste werkt met een speciale zendertechniek die we kunnen aansluiten op je wifi-netwerk. Het tweede systeem werkt zonder wifi, maar met melders. In iedere val zit een melder die piept als de val dichtklapt.

Langetermijnplan

Om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden, is wering essentieel. We analyseren jouw bedrijfsproces en -pand en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we die zorg uit handen nemen.

Bewustwording door training

In een praktische training geven we je collega’s tips hoe ze ongedierte kunnen tegengaan met kleine aanpassingen in hun werkproces, zoals maatregelen rondom hygiëne. Daarnaast geven we inzicht in de sporen die zij kunnen tegenkomen en bespreken we aan wie zij eventuele gevonden sporen moeten doorgeven.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van betrokken experts. Zo weet je altijd wie je aanspreekpunt is. Zij doen er alles aan om jouw ongedierteprobleem écht op te lossen, op de lange termijn. We zoeken verder, verdiepen ons in jouw onderneming en denken mee over specifieke risicofactoren. Daarin handelen we proactief, maar altijd in overleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je krijgt dan altijd contact met een expert. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Succesverhalen waar we trots op zijn:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…

Bakkerij de Knollentuin verlost van muizenprobleem

“De passie en betrokkenheid van Travis gaven mij vertrouwen” Bakkerij de Knollentuin in Nijmegen had al 3 jaar een muizenprobleem. Ze werkten samen met een grote bestrijder die de overlast…