Ben je horeca-eigenaar? Dan staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel. Behalve als het om plaagdieren gaat, dat zijn de ongenode gasten waarop je absoluut niet zit te wachten. GONE ongediertebestrijding komt direct in actie als je overlast hebt én helpt je plaagdieren buiten de deur te houden.

Risicoplekken in jouw zaak

Vooral (fruit)vliegen, kakkerlakken, muizen en ratten zijn een risico voor je onderneming. Los van de gezondheidsrisico’s en materiële schade die ze veroorzaken, geven ze je imago een deuk. Waarop kun je letten? Houd je zaak, de bar, keuken, opslagruimte en afvalplaats in de gaten en onderneem direct actie als je ongedierte signaleert.

Ongediertebestrijding

Heb je eenmaal last van ongedierte, dan wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Een expert van GONE ongediertebestrijding inspecteert je pand om zo de oorzaak te achterhalen. We maken een plan van aanpak en spreken dat met je door. Vervolgens gaan we aan de slag. We werken zo veel mogelijk gifvrij, volgens de laatste wet- en regelgeving.

Preventie: voldoen aan de richtlijnen

Heb je geen overlast (meer)? Juist dan is het goed om je bezig te houden met plaagdieren. Want: hoe zorg je ervoor dat je pand ongediertevrij blijft? Daarnaast ben je verplicht een HACCP-plan of een goedgekeurde hygiënecode te volgen. En daar hoort een ongediertepreventieplan bij.

Zo werkt ons preventieplan (IPM)

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem (IPM). Met een combinatie van verschillende preventieve maatregelen voorkomen we samen een ongedierteplaag. Eerst brengen we de risico’s in kaart, vervolgens analyseren we welke maatregelen het beste werken en nemen we die, uiteraard in overleg. Daarna rapporteren we de resultaten in ons online logboek en bespreken we samen welke vervolgstappen we het beste kunnen nemen.

Permanent monitoring

Eén van die preventieve maatregelen is permanent monitoring, een digitaal alternatief op de tijdrovende periodieke controles op geplaatste lokmiddelen. Met dit slimme systeem heb je realtime, 24/7 zicht op ongedierte en kunnen we gericht actie ondernemen als dat echt nodig is, als er echt last is.

Zo kunnen we meer aandacht besteden aan goed advies en rapportage, zodat je precies weet hoe het ervoor staat. En kunnen we er alles aan doen om een plaag te voorkomen, bijvoorbeeld met bouwkundige wering of hygiënische maatregelen.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van betrokken experts. Als je ons belt, heb je altijd direct een expert aan de lijn. En tijdens een inspectie krijg je goed advies en duidelijke uitleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Succesverhalen waar we trots op zijn:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…

Bakkerij de Knollentuin verlost van muizenprobleem

“De passie en betrokkenheid van Travis gaven mij vertrouwen” Bakkerij de Knollentuin in Nijmegen had al 3 jaar een muizenprobleem. Ze werkten samen met een grote bestrijder die de overlast…

Ratten­plaag in dieren­opvang gif­vrij opgelost

Humane oplossing met klemmen en droogijs Als ongediertebestrijder werken we voor verschillende ondernemingen en organisaties met heel diverse vragen. Maar wat doen wij precíes en hoe verloopt onze samenwerking met...