Verschillende soorten ongedierte kunnen zich schuilhouden in het pand dat je beheert. Knaagdieren als ratten en muizen, vliegende en kruipende insecten of vogels. Je wilt collega’s of huurders én het gebouw daartegen beschermen. Voldoende reden om te zorgen dat plaagdieren geen kans krijgen.

Plaagdierpreventieplan

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem (IPM). Met een combinatie van verschillende preventieve maatregelen voorkomen we overlast. Daarvoor brengen we de risico’s in kaart. Bouwkundige aspecten, ligging, bestemming, inpandige horecavoorzieningen: alle factoren nemen we hierin mee.

We analyseren tijdens de preventieve inspecties met welke maatregelen we de risico’s inperken. We bespreken altijd onze bevindingen met jou. Alle informatie leggen we ook vast in het digitale logboek.

Permanent monitoring

Eén van die preventieve maatregelen die we kunnen nemen is permanent monitoring van plaagdieren. Dit is een digitaal systeem dat 24/7 plaagdieren monitort en bescherming biedt. Met dit gifvrije en duurzame beheerssysteem heb je realtime zicht op activiteit van plaagdieren, ook tussen de verschillende inspectiemomenten. Zo kunnen we gericht actie ondernemen als er last is. Het is dus een alternatief voor de periodieke controles op beheerspunten (vallen en lokazen).

Duurzame wering

Bouwkundige wering is essentieel om plaagdieren op lange termijn onder controle te houden. We analyseren je pand en de bedrijfsactiviteiten die daarin plaatsvinden en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we de zorg hiervoor uit handen nemen.

Tijdig signalen herkennen door training

In een praktische training geven we tips over hoe ongedierte tegen te gaan, met kleine aanpassingen in hun werkproces en werkplek. Zoals maatregelen rondom de hygiëne, bijvoorbeeld in de kantine. Daarnaast geven we inzicht in de sporen die mensen kunnen tegenkomen en bespreken we aan wie zij eventuele gevonden sporen moeten doorgeven. Zo herkennen zij tijdig signalen en dat voorkomt overlast.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een team van betrokken experts. Zij doen er alles aan om een ongedierteprobleem écht op te lossen, op de lange termijn. We denken mee over specifieke risicofactoren en handelen proactief, maar altijd in overleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je krijgt dan altijd contact met een expert. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

024 202 2260
Card image cap
Benieuwd wat we doen voor andere bedrijven?
Bekijk onze klantcases

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Wij nemen zorgen weg
  door onze vakkennis, sterke communicatie en proactieve werkwijze.
 • Je wordt serieus genomen
  doordat we met je meedenken, eerlijk advies geven en je probleem écht oplossen.
 • Minder risico’s en kosten
  door onze moderne, gifvrije en efficiënte aanpak, met 24/7 realtime zicht op risico’s.
 • Gemak bij audits of NVWA bezoeken
  door ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale logboek.
 • Gemoedsrust, in plaats van frustraties
  door onze totaalaanpak met preventie en bestrijding voldoe je aan keuringseisen en beschermen we je goede naam.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Ervaringen van onze klanten:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith benut de voordelen van permanent monitoring

“De opvolging is veel sneller en we voldoen 100% aan de normeringen” DS Smith in Eerbeek maakt verpakkingen van karton, met name voor de food- en e-commercesector. Hun klanten verwachten…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…