Ongedierte en onderwijs gaan niet samen. Want een veilige, hygiënische omgeving is essentieel voor goed onderwijs én voor het imago van scholen. GONE ongediertebestrijding bestrijdt plaagdieren en voorkomt overlast door een duurzame (gifvrije) aanpak. Met een doordacht preventieplan en continue monitoring van risico’s.

Knaagdieren (zoals muizen en ratten) en vliegende en kruipende insecten zijn de meest voorkomende plaagdiersoort waarmee je in het onderwijs te maken krijgt. Je wilt je collega’s en leerlingen hiertegen beschermen en voorkomen dat ouders zich zorgen maken. Want ongedierte is een slecht visitekaartje en gevaarlijk voor de gezondheid.

Plaagdierpreventieplan

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem. Dat betekent dat we de focus leggen op preventie: met verschillende preventieve maatregelen voorkomen we overlast. We brengen tijdens inspecties mogelijke risico’s in kaart, bijvoorbeeld van het gebouw, lokalen, de werkwijze bij verschillende vakken, in de pauzeruimtes of in de keuken en kantine. En we onderzoeken hoe we die risico’s inperken. De bevindingen delen we altijd met jou. En we noteren de informatie in ons digitale logboek.

24/7 zicht op ongedierte

Als onderwijsinstelling wil je altijd zicht hebben op ongedierte. Hoe weet je wat de plaagdiersituatie is tussen periodieke controles in? Met permanent monitoring heb 24/7 realtime zicht op activiteit van plaagdieren. Signaleren we iets, dan kunnen we gericht actie ondernemen. Permanent monitoring is een digitaal alternatief voor de periodieke controles op beheerspunten (vallen en lokazen). Zo maak je een grote efficiëntieslag en krijg je meer grip op ongedierterisico’s. Met als groot voordeel: het is gifvrij.

Plan voor de lange termijn

Wering is essentieel als je een plaagdierprobleem niet alleen op de korte termijn wilt oplossen, maar ook op de lange termijn wilt voorkomen. Wij nemen jouw schoolgebouw en de processen onder de loep en adviseren op basis daarvan hygiënische en bouwkundige maatregelen. Met hygiënische maatregelen kun je direct zelf aan de slag. De bouwkundige maatregelen kunnen wij voor je uitvoeren, zodat we die zorg uit handen nemen.

Training voor meer bewustwording

Collega’s spelen een belangrijke rol in de wering van ongedierte. In een praktische training geven we je collega’s tips hoe zij ongedierte kunnen tegengaan met kleine aanpassingen in hun werkproces, zoals maatregelen rondom hygiëne en huishouding. Daarnaast geven we inzicht in de sporen die zij kunnen tegenkomen en bespreken we aan wie zij eventuele gevonden sporen moeten doorgeven.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van betrokken experts. Zij doen er alles aan om jouw ongedierteprobleem écht op te lossen, op de lange termijn. We zoeken verder, verdiepen ons in jouw organisatie en denken mee over specifieke risicofactoren. Daarin handelen we proactief, maar altijd in overleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je krijgt dan altijd contact met een expert. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Card image cap
Benieuwd wat we doen voor andere bedrijven?
Bekijk onze klantcases

Dit levert onze aanpak jou op:

 • Wij nemen zorgen weg
  door onze vakkennis, sterke communicatie en proactieve werkwijze.
 • Je wordt serieus genomen
  doordat we met je meedenken, eerlijk advies geven en je probleem écht oplossen.
 • Minder risico’s en kosten
  door onze moderne, gifvrije en efficiënte aanpak, met 24/7 realtime zicht op risico’s.
 • Gemak bij audits of NVWA bezoeken
  door ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke digitale logboek.
 • Gemoedsrust, in plaats van frustraties
  door onze totaalaanpak met preventie en bestrijding voldoe je aan keuringseisen en beschermen we je goede naam.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Succesverhalen waar we trots op zijn:

All day café Holt: na verbouwing en wering plaagdiervrij

“Doordat we al tijdens de verbouwing nauw contact hadden, is ons pand nu ongediertevrij” Joël Nunes Xavier de Medeiros is een bekende naam in de Nijmeegse horeca, hij was jarenlang…

Bakkerij Tom van Otterloo: focus op wering

“Een man een man, een woord een woord, dat spreekt mij aan” Bakkerij Tom van Otterloo was al langere tijden niet tevreden met de bestrijdingsbedrijven waarmee hij samenwerkte. Hun werkwijze…

Bakkerij de Knollentuin verlost van muizenprobleem

“De passie en betrokkenheid van Travis gaven mij vertrouwen” Bakkerij de Knollentuin in Nijmegen had al 3 jaar een muizenprobleem. Ze werkten samen met een grote bestrijder die de overlast…

Ratten­plaag in dieren­opvang gif­vrij opgelost

Humane oplossing met klemmen en droogijs Als ongediertebestrijder werken we voor verschillende ondernemingen en organisaties met heel diverse vragen. Maar wat doen wij precíes en hoe verloopt onze samenwerking met...