Hoe borg je als logistieke speler de kwaliteit van de producten die je opslaat of distribueert? GONE ongediertebestrijding zorgt dat je glansrijk door aangekondigde en niet-aangekondigde audits komt. En voldoet aan specifieke eisen van eindklanten of partners. We werken met een eenvoudig digitaal logboek waarmee je als kwaliteits- of facilitymanager direct de informatie kunt tonen waarom de auditerende instantie vraagt. Conform kwaliteitsnormeringen: HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000, GMP, AIB, Tesco en M&S.

Afhankelijk van de producten die je verpakt, opslaat of vervoert, heb je te maken met verschillende plaagdiersoorten. Zoals muizen of ratten, vliegende en kruipende insecten, voorraadinsecten en vogels. Tegelijkertijd moet je voldoen aan diverse kwaliteitseisen en normeringen, van verschillende partijen. Voorkom schade aan (opgeslagen) producten én imagoschade.

Kostenbesparende en efficiënte aanpak

Snelle opvolging van overlast door moderne techniek. Dat is waar GONE voor staat. Dus niet periodiek ‘doosjes lopen’, maar efficiënt monitoren op afstand, met strategische inspectiemomenten en meer aandacht voor een duurzame aanpak. Zo borg je de kwaliteit van het product waarmee je werkt écht. Daarnaast loopt het aantal inspectiemomenten terug en bespaar je dus op de manuren.

Zo werkt ons plaagdierpreventieplan (IPM)

GONE ongediertebestrijding werkt met een geïntegreerd plaagdiermanagementsysteem, IPM. Door een combinatie van verschillende preventieve maatregelen voorkomen we overlast. We analyseren tijdens de preventieve inspecties met welke maatregelen we die risico’s inperken. We bespreken altijd onze bevindingen met jou. Alle informatie leggen we ook vast in het digitale logboek.

Eenvoudig online logboek

De resultaten van die analyse leggen we vast in ons online logboek, waarna we samen bespreken welke vervolgstappen nodig zijn. Dit logboek heeft een intuïtieve interface en is dus eenvoudig in gebruik. Daardoor kun je de auditor altijd precies de gevraagde informatie tonen.

Snelle opvolging met permanent monitoring

Met permanent monitoring van plaagdieren biedt GONE een alternatief voor de periodieke controles op beheerspunten (vallen en lokazen). Met dit digitale systeem heb je 24/7 zicht op activiteit van plaagdieren. Ook tussen de verschillende inspectiemomenten. Met dit systeem automatiseren we arbeidsintensieve handelingen en hebben we echt grip op plaagdieren. Geheel gifvrij, op een duurzame manier.

Preventiemiddel: wering

De tijd die we anders in ‘doosjes lopen’ zouden steken, kunnen we nu benutten door advies, rapportage én duurzame wering. Denk aan bouwkundige of procesmatige maatregelen. Zo voorkomen we een overlast van plaagdieren op de korte en lange termijn.

Training voor collega’s

Je collega’s bewust maken van hun rol in de plaagdierbeheersing is essentieel. Want zij zijn de ogen en oren van je organisatie. Tijdens een praktische training geven we hen inzicht in de werkzaamheden die wij doen en welk materiaal je collega’s dus kunnen zien én geven we tips over hoe collega’s kunnen bijdragen aan een duurzaam resultaat.

Betrokken team

GONE ongediertebestrijding werkt met een klein team van betrokken experts. We zijn gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie en weten wat er in jouw branche speelt. We verdiepen ons in jouw organisatie en denken mee over specifieke risicofactoren, zowel bouwkundig als procesmatig. Daarin handelen we proactief, maar altijd in overleg. Want ons team is sterk in uitvoering én in communicatie.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons voor een eerste gesprek. Je krijgt dan altijd contact met een expert. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

WhatsApp ons

Direct een offerte? Of  wil je eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje met foto’s van de situatie. Wij reageren snel en helpen je verder.

Succesverhalen waar we trots op zijn:

SupperFood: ongediertepreventie voor nieuwe productielocatie

“GONE is betrokken en denkt mee als wij vragen hebben” Een eigen productieomgeving voor pindakaas, in een gloednieuwe productielocatie in Oosterhout (GLD). Dat was de stap die SupperFood in 2019…

DS Smith : food safe productie van verpakkingen

“Permanent monitoring en real-time inzicht garandeert food safe productie van golfkartonnen verpakkingen” DS Smith is een toonaangevend internationaal verpakkingsbedrijf. Het ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen aan een groot aantal…

Ter Beke borgt voedselveiligheid met permanent monitoring

IFS auditor: “Ik heb nog nooit zo’n overzichtelijke logboek gezien” Hoe borg je als grote speler in de voedingsmiddelenindustrie de kwaliteit van de producten die je produceert en distribueert? Facility…

Ratten­plaag in dieren­opvang gif­vrij opgelost

Humane oplossing met klemmen en droogijs Als ongediertebestrijder werken we voor verschillende ondernemingen en organisaties met heel diverse vragen. Maar wat doen wij precíes en hoe verloopt onze samenwerking met...