Heb je last van vogels die je pand beschadigen met hun uitwerpselen? Met speciale vogelwering voorkom je dat vogels jouw pand als uitvalsbasis gebruiken. GONE ongediertebestrijding weert vogels met strategische aangebrachte vogelwering, zonder dat dit de uitstraling van jouw pand schade toebrengt.

Waarom ingrijpen?

Vogels brengen schade toe met hun uitwerpselen, verstoppen dakgoten met nesten en verspreiden afval in hun zoektocht naar voedsel. Ook dragen ze ziekten over en veroorzaken zij allerlei insectenplagen. Het is daarom belangrijk dat je op tijd ingrijpt.

Broedplaats voor ander ongedierte

Nog een reden: in vogelnesten huist ongedierte. Via hun nesten kunnen vogels zo plagen van vogelmijten, vlooien, luizen, tapijtkevers en andere insecten veroorzaken.

Bedrijfsinspectie aanvragen

Inspectie

De eerste stap naar een passende oplossing voor vogeloverlast is inspectie. Onze technicus brengt het probleem in kaart. Hij kijkt waar de vogels precies huizen en welke schade zij (kunnen) toebrengen.

Vogelwering op maat

Vervolgens bespreken we de situatie met jou en ontwerpen we in overleg een vogelweringsysteem dat op jouw situatie en wensen aansluit. De meest gebruikte systemen zijn:

  • pensystemen
  • netsystemen
  • draadsystemen
  • elektrische systemen

Onderhoud

De derde stap is onderhoud. We inspecteren jaarlijks of je vogelwering nog naar behoren functioneert en of de vogeloverlast ermee verholpen is.

Advies of meer informatie

Wil je een vrijblijvende inspectie aanvragen of wil je wat meer informatie? Bel, mail of app ons. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen.

Bedrijfsinspectie aanvragen 024 202 2260