Houtwormbestrijding monumentale T-boerderij in Alphen

Met de aankoop van de nieuwe woning hebben de kopers een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Uit de keuring kwam naar voren dat de houten kapconstructie van de middenlangsdeel en T-boerderij besmet is met een besmetting van de gewone houtwormkever.

Dit was aanleiding om een aantal ongediertebestrijders uit te nodigen voor een inspectie en vrijblijvende offertes. Vanwege de beste prijs is de houtwormbestrijding opdracht gegund aan GONE ongediertebestrijding.

Houtwormbestrijding behandeling 

De houtwormbestrijding in de houten kapconstructie van de middenlangsdeel van de T-boerderij is door middel van impregneermethode uitgevoerd waardoor het hout ook is verduurzaamd en is beschermt tegen een nieuwe houtworm en boktor besmetting.

Omdat de opdrachtgevers een kind hebben van een paar maanden is ervoor gekozen om het hout te behandelen met een houtwormbestrijdingsmiddel wat is toegelaten om in ruimten toe te passen waar kinderen kunnen komen van 0-4 jaar.
Het houtverduurzamingsmiddel is een water gedragen product die voor mens en milieu het minst belastend is. Dit product heeft als bijkomend voordeel dat de bewoners minder lang uit hun huis hoefde.

Google review van klant:

Tijdens de bouwtechnische keuring kwamen we erachter dat ons nieuwe huis last had van actieve houtworm. Naar aanleiding daarvan enkele ongediertebestrijders langs laten komen. Travis van Gone ongediertebestrijding kwam met de beste prijs. Daarnaast dacht hij actief mee omdat we een klein kind hebben, en omdat dan beter een minder gevaarlijk gif te gebruiken. De communicatie was altijd erg fijn. Ik zou hem dan ook bij anderen aanbevelen.

- Koen

Na de succesvolle bestrijding heeft opdrachtgever een garantiecertificaat ontvangen waarin wij garanderen dat de behandeling goed is uitgevoerd en het behandelde hout voor vele jaren vrij zal blijven van houtborende insecten.