Bestrijding van houtaantastende insecten bij Woonboerderij te Horssen

Houtwormbestrijding woonboerderij: schuur, hoofd boerderij/ garage en woongedeelte:

Na het vinden van gaatjes op meerdere plaatsen in het hout hebben de eigenaren van de boerderij meerdere offertes opgevraagd. GONE ongediertebestrijding kwam als beste uit de bus omdat de offerte het meest uitgebreid was waarin duidelijk de behandelingsplan en voorbereidingen voor opdrachtgever waren beschreven.

Houtwormbestrijding behandeling

De houtwormbestrijding in de houten kapconstructies is door middel van impregneermethode uitgevoerd waardoor het hout ook is verduurzaamd en is beschermd tegen een nieuwe houtworm en boktor besmetting.

Vanwege de grote hoogte is een rolsteiger gebruikt om de hoger gelegen delen van de kapconstructie goed en veilig te behandelen.

De bestrijding is met 2 bestrijdingstechnici uitgevoerd waardoor de klus al binnen een dag was geklaard. Na twee dagen konden de eigenaren weer veilig de woning betreden.

Na de behandeling is een garantiecertificaat van 10 jaar aan de eigenaar verstrekt waarin wij garanderen dat de behandeling goed is uitgevoerd en het behandelde hout voor vele jaren vrij zal blijven van houtborende insecten.

- Peter uit Horssen