Rattenbestrijding Arnhem

Ratten knagen aan materialen of voedsel en kunnen zorgen voor verzakkingen onder bestrating. Daarnaast brengen ze ziekte over en verspreiden ze een sterke geur met hun uitwerpselen. Je wilt ze daarom zo snel mogelijk je huis, tuin of bedrijfspand uit hebben.

GONE heeft veel ervaring met het bestrijden van ratten in Arnhem, zowel binnen als buiten. We bestrijden ze in de regio Arnhem en Nijmegen (voor particulieren). Voor bedrijven werken we door heel Nederland.
Vakkundig, snel en met focus op preventie.

GONE biedt gifvrije rattenbestrijding in Arnhem

GONE ongediertebestrijding is een klein team van gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een vakkundige aanpak met aandacht en betrokkenheid. Onze experts zoeken altijd verder en stoppen niet voor de oorzaak van een rattenprobleem is gevonden. Want alleen zo kunnen we het probleem écht oplossen.

We gebruiken bij het bestrijden van ratten in Arnhem, buiten nooit gif. We gebruiken gif binnenshuis, als allerlaatste redmiddel. Na de inspectie plaatsen we de rattenklemmen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de preventie en bouwkundige wering. Onze visie: samen met jou lossen we je rattenplaag blijvend op.

Voordelen van inspectie, klemmen en preventie

Rattenoverlast verhelpen we door een combinatie van inspectie, bestrijding, preventie én wering. Daarbij zijn expertise en jarenlange ervaring van belang om een plaag succesvol te verhelpen. Deze combinatie heeft als voordeel: duurzaam resultaat: resultaat op de korte en lange termijn. Onze (vaak gifvrije) oplossingen helpen je op duurzame wijze van jouw rattenprobleem af.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Telefonisch bespreken we de situatie en geven we een indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is. Ook maken we een afspraak wanneer het bestrijden van de ratten in Arnhem plaats zal vinden.

Voor bedrijven plannen we altijd eerst een vrijblijvende inspectie in. Bij akkoord met het plan, zullen we direct overgaan tot bestrijding.

We inspecteren eerst goed waar de ratten zich schuilhouden, wat de oorzaak is, welke looproutes ze nemen en waar zij hun voedsel verzamelen. Hierbij zetten we eventueel bewegingscamera’s in als hulpmiddel. Vervolgens zullen we overgaan tot bestrijding.

Hierop volgt een gesprek over hoe wij de schuilplaatsen gaan afdichten én welke maatregelen jij kan nemen: bijvoorbeeld hoe je ervoor kan zorgen dat de ratten geen voedsel meer kunnen bereiken in je huis.

In onze zakelijke blog lees je meer hoe bedrijven problemen kunnen voorkomen: 7 tips tegen plaagdieren.

Lees hier meer over de aanpak van GONE.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van de omvang van de plaag en de omgeving. Een grote plaag en/of omgeving heeft namelijk meerdere behandelingen nodig. We geven een inschatting van de kosten en de duur na de inspectie.

Binnen 24 uur een afspraak

Rattenoverlast geeft je een onveilig en onprettig gevoel. Je wilt dit probleem snel oplossen. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al de ratten bestrijden in Arnhem.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van ratten of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Arnhem!

Offerte aanvragen