Rattenbestrijding Nijmegen

Ratten kunnen zorgen voor veel overlast. Ze knagen aan materialen of voedsel en kunnen zorgen voor verzakkingen onder bestrating. Daarnaast brengen ze ziekte over en verspreiden ze een sterke geur met hun uitwerpselen. Ongenode bezoekers die je zo snel mogelijk je huis, tuin of bedrijfspand uit wil hebben.

GONE heeft veel ervaring met het bestrijden van ratten in Nijmegen, zowel binnen als buiten. We bestrijden deze plaagdieren de regio Arnhem en regio Nijmegen (voor particulieren). Voor bedrijven werken we door heel Nederland. Vakkundig, snel en met focus op preventie.

GONE biedt gifvrije rattenbestrijding in Nijmegen

GONE ongediertebestrijding is een klein team van gecertificeerde bestrijdingstechnici. Dat betekent voor jou: een vakkundige aanpak met aandacht en betrokkenheid. Onze experts zoeken altijd verder en stoppen niet voor de oorzaak van een rattenprobleem is gevonden. Want alleen zo kunnen we het probleem duurzaam oplossen.

We gebruiken bij het bestrijden van ratten Nijmegen, buiten nooit gif. We gebruiken alleen binnen gif als allerlaatste redmiddel. Op basis van de inspectie plaatsen we rattenklemmen en we besteden veel aandacht aan de preventie zoals bouwkundige wering. Onze visie: samen met jou lossen we je rattenplaag duurzaam op.

Voordelen van inspectie, klemmen en preventie

Rattenoverlast verhelpen we door een combinatie van inspectie, bestrijding, preventie én wering. Daarbij zijn expertise en jarenlange ervaring van belang om een plaag succesvol te verhelpen. Deze combinatie heeft als voordeel: duurzaam resultaat: resultaat op de korte en lange termijn. Onze oplossingen helpen je op duurzame wijze van jouw rattenprobleem af.

Onze aanpak: dit kun je verwachten

Telefonisch bespreken we de situatie en geven we een indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is. Ook maken we een afspraak wanneer de het bestrijden van de ratten in Nijmegen plaats zal vinden.

Voor bedrijven plannen we altijd eerst een vrijblijvende inspectie in waarna we een bestrijdingsplan opstellen. Indien akkoord, gaan we daarna direct over tot bestrijding.

Voordat we bestrijden, inspecteren we eerst goed waar de ratten zich schuilhouden, wat de oorzaak is, hoe ze hier komen (de looproutes) en waar zij hun voedsel vandaan halen. Hierbij kunnen we bewegingscamera’s inzetten als hulpmiddel.

Vervolgens gaan we in gesprek over hoe wij de schuilplaatsen kunnen afdichten én welke maatregelen jij zelf kunt nemen in je huis: bijvoorbeeld hoe je voedsel onbereikbaar kan maken voor de ratten.

In de blog: 7 tips tegen plaagdieren, leer je meer over welke preventieve maatregelen bedrijven kunnen nemen.

Maak hier kennis met de experts van GONE.

Behandelplan en kosten

De kosten hangen af van het aantal behandelingen dat nodig is. Dat heeft te maken met de omvang van de plaag en de ruimte of omgeving waar de ratten zich bevinden. Na de inspectie geven we een inschatting van de duur en kosten.

Binnen 24 uur een afspraak

Rattenoverlast geeft je een onveilig en onprettig gevoel. Je wilt dit probleem snel oplossen. Daarom zijn wij binnen 24 uur na je telefoontje ter plaatse. Bij spoed kunnen we vaak dezelfde dag al de ratten bestrijden in Nijmegen.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

De voordelen van GONE

  • Snel jouw probleem opgelost
  • Eerlijke prijzen, heldere afspraken
  • Betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Gecertificeerde en vakbekwame bestrijders
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis
  • Gifvrije en duurzame oplossingen
  • Particulier en zakelijk

WhatsApp ons een foto

Weet je niet van welk ongedierte je last hebt? WhatsApp ons een foto. We hebben voor vrijwel iedere ongediertesoort een oplossing.

Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van ratten of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Nijmegen!

Offerte aanvragen