Ben jij er klaar voor om je stadgenoten af te helpen van het vervelende (zomer)ongedierte? Wij geven je de kennis en tools maar dan ga je al snel zelfstandig op pad!

Beschrijving
Als jij aankomende zomer nog geen plannen hebt en zin hebt om mee te profiteren van een snel groeiende markt dan bieden wij jou die kans. In eerste instantie gaat het om de maanden juni tot en met augustus maar als je na de zomer de smaakt te pakken hebt, dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?
Jouw dag zal voornamelijk gevuld worden met het bestrijden van zomer ongedierte (wespen en mieren) bij particulieren.
Heb je nog geen ervaring in ongediertebestrijding? Wij leren jou de kneepjes van het vak en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Trainingen en het volgen van opleidingen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wij bieden jou

Jij bent

Wie zijn wij?
We zijn een kleine organisatie dat met een vast team landelijk opereert. Met een zorgvuldige, persoonlijke aanpak en innovatieve technieken bieden we organisaties en particulieren duurzame oplossingen. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnici zijn gedreven, communicatief sterk, denken mee, hebben een groot probleemoplossend vermogen én hebben passie voor hun vak.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag direct solliciteren? Of heb je nog een vraag en wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons via onderstaande contactgegevens.
Email: info@ongediertegone.nl
Telefoon: 024 202 2260