Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Wespen kunnen in de lente- en zomermaanden in Arnhem en omgeving voor vervelende situaties zorgen. Omdat ze leven in nesten tot wel 6000 wespen kunnen ze bovendien een gevaar vormen voor mens en dier. Last van wespen in Arnhem? Wespenbestrijding Arnhem verwijdert de nesten snel en professioneel zodat de overlast verdwijnt.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Arnhem en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespennest verwijderen Arnhem

Een wespennest verwijderen is niet altijd eenvoudig. Wespen nestelen zich vaak op plaatsen met een smalle ingang: onder daken, in spouwmuren of soms zelfs in de grond. Wespennest verwijderen Arnhem? Doe dit niet zelf maar laat dit doen door een professional die een wespennest veilig en compleet verwijderd. Wespen zijn agressieve dieren. Kom je in de buurt van hun nest dan voelen ze zich bedreigd en is de kans groot dat ze gaan steken. GONE ongediertebestrijding kan wespennesten verwijderen in Arnhem en omstreken door een speciaal poeder het nest in te spuiten. Zo kunnen we een wespennest veilig verwijderen.

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijven contact met ons op of Ad komt bij je langs in Arnhem!

026 206 2125 Offerte aanvragen

Wespen bestrijden Arnhem

Wespen bestrijden Arnhem kan op de meest uiteenlopende locaties. GONE ongediertebestrijding kan dankzij de speciale poederspuit met verlenglans ook wespennesten verwijderen op moeilijk bereikbare plekken. Nesten op grote hoogtes in Arnhem, bijvoorbeeld in een boom of onder een dak zijn hierdoor geen probleem. Ook nesten met een smalle ingang, zoals kruipruimten of spouwmuren kunnen we met de spuit bereiken. Het poeder spuiten we diep in het nest voor een optimaal effect. Na bestrijding geeft GONE 100% GONE-garantie. Wanneer niet het hele nest in één keer weg is, komen we gratis een tweede keer terug om het nest definitief te verwijderen. Wespen bestrijden Arnhem? Neem direct contact met GONE ongediertebestrijding Arnhem op via telefoonnummer 026 206 2125.

Waarom wespen bestrijden?

In de lente komen de wespen tot leven en vervolgens zijn ze tot het eind van de zomer actief. Ze zoemen vaak rond op terrassen in Arnhem. Maar ook bij je woning kun je ze tegenkomen. Waarom wespen bestrijden? Een wesp is vaak niet zo’n probleem maar zie je er één, dan is een nest vaak niet ver weg. Bij je woning in Arnhem kan dit zorgen voor overlast omdat wespen met hun nest de muren of daken van je huis beschadigen. Daarnaast kan een wespennest ook ronduit gevaarlijk zijn. Wespen zijn snel agressief en kunnen gemeen steken. Niet alleen is dat erg pijnlijk, sommige mensen zijn ook allergisch waardoor een wespensteek nare complicaties geeft. Door snelle en professionele wespenbestrijding Arnhem neemt GONE ongediertebestrijding deze zorgen weg.

Wespenbestrijder Arnhem

GONE is wespenbestrijder Arnhem en omstreken. Het team wespenbestrijding Arnhem komt ook in Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen en Bemmel. Ook voor wespenbestrijding Nijmegen en wespenbestrijding Wijchen kan je bij ons terecht. We werken in Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Groesbeek, Oosterhout, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Boxmeer, Gennep, Oeffelt, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave. Als professionele wespenbestrijder hebben we veel ervaring met het verwijderen van wespennesten. Nesten zijn vaak goed verstopt maar GONE ongediertebestrijding weet ze te vinden. Als we het wespennest hebben gevonden, gaan we direct aan het werk volgens de veiligheidseisen voor een veilige wespenbestrijding in Arnhem. Daarbij dragen we beschermende kleding en een gezichtsmasker.

Wespen in Arnhem, wat nu?

 • Verwijder wespennesten nooit zelf maar kies een professionele wespenbestrijder Arnhem
 • Neem contact op met wespenbestrijding Arnhem: bel GONE ongediertebestrijding op telefoonnummer 026 206 2125
 • Dicht de opening van het wespennest niet af, de wespen zullen een andere weg naar buiten zoeken
 • Blijf uit de buurt van het nest en probeer de wespen niet dood te meppen – wespen worden dan agressief wat het werk van de wespenbestrijder bemoeilijkt
 • Blijven de wespen in uw buurt, leg dan eventueel ergens anders lokaas neer

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Arnhem!

026 206 2125 Offerte aanvragen