Wespenbestrijding Beuningen

Wil je lekker in het zonnetje in de tuin zitten maar heb je last van een wespennest? De zomermaanden zijn aangebroken en de wespen zijn nu weer actief. We helpen je graag snel én effectief af van jouw wespenprobleem. Wespenbestrijding in Beuningen mét 100% GONE-garantie. Is jouw wespennest na de bestrijding toch niet helemaal weg, dan komen we kosteloos terug. Wespen veroorzaken vooral overlast in de periode tussen april en september. Koninginnewespen komen namelijk in de lente uit hun schuilplaats na de overwintering. Ze gaan dan opzoek naar een goede plek om een nest te maken: vaak in spouwmuren, kruipruimten, schuren, zolders of onder dakranden, ook in Beuningen en omgeving.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Beuningen en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespennest verwijderen Beuningen

Overlast door wespen in Beuningen definitief oplossen? Dat kan alleen door het hele wespennest vakkundig te bestrijden. De eerste stap is het vinden van het wespennest. Als je bedenkt dat een wespennest wel 5000 tot 6000 wespen kan bevatten, zal het je verbazen dat ze niet altijd eenvoudig te vinden zijn. Wespennesten kunnen namelijk flink verstopt zitten. Je herkent een wespennest aan een kleine opening waar de wespen in- en uitvliegen. Wij bestrijden wespennesten met professioneel bestrijdingsmiddel in poeder. Dit spuiten we met behulp van een poederspuit zo ver mogelijk het nest in.Met een speciale verlenglans kunnen wij ook op grote hoogtes wespennesten bestrijden. Wespennest verwijderen Beuningen? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 024 – 202 2260.

Wespen in Beuningen, wat moet ik doen?

 • Probeer uit de buurt van het nest te blijven
 • Dek vlees en zoetigheid af of zet ze weg
 • Leg eventueel ergens anders lokaas neer
 • Blijf rustig als er één in uw buurt is en ga niet slaan!
 • Ga niet zelf aan de haal maar schakel professionele wespenbestrijding Beuningen in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 024 – 202 2260.

Let op! Sluit nooit de ingang van een wespennest af. Een opgesloten wesp kan zich een andere weg naar buiten vreten waardoor hij mogelijk heel agressief wordt. Het wordt daarnaast voor de professionele wespenbestrijder lastiger om de wespen effectief te bestrijden.

Wespen bestrijden in Beuningen

Wespen laten bestrijden in Beuningen door GONE ongediertebestrijding? We vertellen je vooraf aan de telefoon al wat dit je gaat kosten. Geen verrassingen maar juist duidelijkheid over de prijs. Wel zo fijn! We werken niet alleen in Beuningen maar zijn ook te bereiken voor wespenbestrijding in Wijchen en in de omgeving van gemeenten Arnhem, Nijmegen, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Druten, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Beuningen!

024 202 2260 Offerte aanvragen