Wespenbestrijding Cuijk met garantie

Je wilt deze zomer lekker in het zonnetje in de tuin kunnen zitten. Dan kan een wespenplaag erg vervelend zijn! GONE ongediertebestrijding verzorgt wespenbestrijding in Cuijk met 100% GONE-garantie. Is het wespennest na bestrijding nog niet helemaal weg? Dan komen wij kosteloos terug om het op te lossen. Wespen zijn vanaf ongeveer april tot en met september, actief.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Cuijk en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespennest verwijderen Cuijk

Een wespennest kan zo’n 5000 tot 6000 wespen bevatten maar kan desondanks  soms moeilijk te vinden zijn. De specialisten van GONE gaan nauwkeurig te werk en bestrijden het wespennest met professioneel bestrijdingsmiddel in de vorm van poeder. Met een poederspuit kan dit ver het nest in gespoten worden. Daarnaast bestrijden we ook wespennesten op grote hoogten dankzij een speciale verlenglans. Wespennest bestrijden Cuijk? Neem snel contact met ons op via telefoonnummer 024 – 204 0229 en we helpen je binnen 24 uur.

Wespen in Cuijk, wat moet ik doen?

 • Blijf zo ver mogelijk uit de buurt
 • Zet vlees en zoetigheden weg of dek ze af
 • Leg eventueel ergens anders lokaas neer
 • Sla niet naar de wespen en blijf rustig als er één in uw buurt is
 • Schakel professionele wespenbestrijding Cuijk in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 024 – 204 0229.

Let op! Zorg dat je nooit de opening van een wespennest afsluit. Wanneer de wespen opgesloten zitten, vreten ze zich op een andere manier een gat naar buiten. Hierdoor kunnen ze erg agressief worden. Het wordt daarmee voor een professionele wespenbestrijder ook lastiger om de wespen goed te bestrijden.

Wespen bestrijden in Cuijk

Wanneer je wespen wil laten bestrijden in Cuijk door GONE ongediertebestrijding vertellen we je vooraf aan de telefoon al wat dit je gaat kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan nadat we je wespen hebben bestreden. Wespen laten bestrijden in Cuijk? Naast wespenbestrijding Nijmegen en ongediertebestrijding Nijmegen voeren we ook wespenbestrijding in Wijchen uit en in de omgeving van gemeenten Arnhem, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Cuijk!

024 204 0229 Offerte aanvragen