Gegarandeerd jouw wespenprobleem verhelpen

Er kunnen veel wespen voorkomen in de zomermaanden in Den Bosch en omgeving. Ze nestelen zich onder het dak, in de spouwmuur, schuur of in de grond. Overal kunnen wespen voorkomen; of je nu in het centrum van Den Bosch woont of in het buitengebied van Den Bosch. Wespen zijn naast lastig ook nog eens gevaarlijk. Schakel professionele wespenbestrijding Den Bosch in om wespen te bestrijden. GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd wespenbestrijder.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Den Bosch en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Waarom wespen bestrijden?

Wespen komen op zoetigheid af. Zoemende wespen om je heen als je net lekker buiten van de zon zit te genieten met een drankje of een ijsje, iedereen herkent het wel. Vaak doen wespen niets, dus waarom zou je ze bestrijden? Meestal zit er een wespennest in de buurt, wanneer je een wesp ziet. Dit is lastig én kan voor sommige mensen gevaarlijk zijn. Wespen kunnen door isolatiematerialen vreten en beschadigen op deze manier de muren van je huis of schuur. Daarnaast zijn wespen gevaarlijk voor spelende kinderen, huisdieren en jezelf. Wespen kunnen gemeen steken en zijn vaak met meerderen. Wespen bestrijden is daarom veiliger.

Wespennest verwijderen Den Bosch

Het is noodzakelijk om een wespennest te bestrijden als je van wespenoverlast af wilt komen. Een wespennest bestrijden in Den Bosch of omgeving doen we met behulp van een toegelaten en professionele bestrijdingsmiddel in vorm van een poeder dat we in het nest spuiten. De wespen sterven hierdoor en het lege nest zal niet meer opnieuw bewoond worden door wespen. Het verwijderen van het wespennest is vaak niet eens nodig. Het wespennest bestrijden is voldoende. Wespennest verwijderen Den Bosch? Bel 073 2051000

Wespenbestrijder Den Bosch

GONE ongediertebestrijding is wespenbestrijder in Den Bosch en omstreken. Naast wespenbestrijding Den Bosch, bestrijden we ook wespen in de gemeenten Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Helmond, Wijchen, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Oss, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Heumen, Malden, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Nederasselt, Balgoij, Overasselt en Grave.

Woon je in deze omgeving en heb je last van wespen? Bel wespenbestrijding Den Bosch en ga niet zelf aan de slag als wespenbestrijder. Wespen kunnen het als een bedreiging zien als je een wespennest nadert en kunnen vervolgens aanvallen. In één wespennest zitten al snel duizenden wespen en de steken zijn erg pijnlijk. Wij verwijderen een wespennest daarom niet zonder beschermende kleding aan en een gezichtsmasker op. Op deze manier gaan we als wespenbestrijder Den Bosch veilig te werk.

Zelf wespen bestrijden?

Het is sterk af te raden om zelf wespen te bestrijden. Je kunt een wespennest herkennen aan de in- en uitvliegopeningen waar wespen af en aan vliegen. Deze openingen moet je nooit afsluiten! De wespen zullen zich via een andere kant uit het nest proberen te vreten. Dit kan muren en andere materialen aantasten. Bovendien zullen de wespen de oorspronkelijke ingang weer opzoeken en agressiever zijn. Het wordt daarnaast ook lastiger voor een professionele wespenbestrijder om de wespen te bestrijden. Er zijn wel enkele tips om overlast van wespen te voorkomen en beperken:

 • Zet zoetigheden en vlees weg of dek ze af
 • Indien er geen nest is kan je met goede wespenvallen de wespenoverlast beheersbaar houden
 • Blijf rustig als een wesp in uw buurt is en sla niet naar de wespen
 • Schakel professionele wespenbestrijding Den Bosch in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 073 2051000

Wespenbestrijding Eindhoven, gegarandeerd GONE

We geven je altijd voorafgaand aan de bestrijding de kosten van wespenbestrijding Den Bosch. Wanneer je wespenbestrijding Den Bosch informeert over de locatie en situatie, kunnen we je direct aan de telefoon vertellen hoeveel het verwijderen van het wespennest gaat kosten. Je krijgt na afloop altijd een 100% GONE-garantie: wanneer een wespennest na de eerste bestrijding toch nog blijkt te bestaan, komen we kosteloos terug. Dit komt in de praktijk maar 1 op de 100 keer voor. Neem direct contact met ons op.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Den Bosch!

Offerte aanvragen