Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Je kunt in Eindhoven en omgeving veel wespen tegenkomen in de zomermaanden. Wespen nestelen zich onder daken, in spouwmuren, schuren of in de grond. Zowel in het centrum van Eindhoven als in het buitengebied van Eindhoven kunnen wespen voorkomen. Wespen zijn niet alleen lastig, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Schakel professionele wespenbestrijding Eindhoven in om wespen te bestrijden! GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd wespenbestrijder.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Eindhoven en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Waarom wespen bestrijden?

Wespen komen op zoetigheid af. Iedereen herkent het wel: zit je net lekker buiten in de zon met een drankje of een ijsje, komen de zoemende wespen om je heen. Vaak doen ze niets, dus waarom zou je wespen bestrijden? Je kunt er vaak van uitgaan dat er een wespennest in de buurt zit wanneer je een wesp ziet. Dat is naast lastig ook gevaarlijk. Wespen kunnen door isolatiematerialen vreten en zo de muren van je huis of schuur beschadigen. Daarnaast zijn wespen gevaarlijk voor spelende kinderen, huisdieren en jezelf. Wespen kunnen gemeen steken en zijn vaak niet alleen. Het is daarom veiliger om wespen te bestrijden.

Wespennest bestrijden Eindhoven

Als je van wespenoverlast af wilt komen, is het noodzakelijk om het wespennest te bestrijden. Een wespennest bestrijden in Eindhoven of omgeving doen we met behulp van een professioneel en toegelaten bestrijdingsmiddel (poeder) dat we in het nest spuiten. De wespen zullen hiervoor sterven en het lege nest zal niet meer opnieuw bewoond worden door wespen. Het verwijderen van het wespennest is vaak niet eens nodig. Het wespennest bestrijden is voldoende. Wespennest verwijderen Eindhoven? Bel 040 2402009

Wespenbestrijder Eindhoven

GONE ongediertebestrijding is een wespenbestrijder in Eindhoven en omstreken. Naast wespenbestrijding Eindhoven, bestrijden we ook wespen in de gemeenten NijmegenArnhem, Helmond, Den Bosch, Wijchen, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Oss, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Woon je in één van deze gemeenten en heb je last van wespen? Ga niet zelf aan de slag als wespenbestrijder. Als je een wespennest nadert, kunnen de wespen dit zien als bedreiging en aanvallen. Er zitten in één wespennest al gauw duizenden wespen en wespensteken zijn erg pijnlijk. Een wespennest verwijderen wij daarom ook met beschermende kleding aan en een gezichtsmasker op. Op deze manier, gaan we als wespenbestrijder Eindhoven veilig te werk.

Zelf wespen bestrijden?

Het is af te raden om zelf wespen te bestrijden. Je kunt een wespennest herkennen aan de in- en uitvliegopeningen waar wespen af en aan vliegen. Sluit deze openingen nooit af! De wespen zullen zich namelijk op een andere manier het nest uit proberen te vreten. Dit tast eventuele muren of andere materialen aan. De wespen zullen daarna de oorspronkelijke ingang weer opzoeken en agressiever zijn. Daarnaast wordt het voor een professionele wespenbestrijder moeilijker om de wespen te bestrijden. We hebben wel wat tips om overlast van wespen te voorkomen en beperken.

 • Zet vlees en zoetigheden weg of dek ze goed af
 • Hang goed werkende wespenvallen op
 • Blijf rustig als een wesp in uw buurt is en sla niet naar de wespen
 • Schakel professionele wespenbestrijding Eindhoven in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 040 2402009

Wespenbestrijding Eindhoven, gegarandeerd GONE

De kosten van wespenbestrijding Eindhoven geven we je altijd voorafgaand aan de bestrijding. Als je ons informeert over de locatie en situatie, kunnen we je aan de telefoon direct vertellen hoeveel het verwijderen van het wespennest gaat kosten. Daarnaast krijg je na afloop van de wespenbestrijding als een 100% GONE-garantie. Dit wil zeggen dat we kosteloos terugkomen wanneer het wespennest na de eerste bestrijding toch nog blijkt te bestaan. Dit komt in de praktijk maar 1 op de 100 keer voor. Neem direct contact met ons op.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 325 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Eindhoven!

040 2402009 Offerte aanvragen