Gegarandeerd van jouw wespenprobleem af

Ook in Helmond kan je in de zomermaanden veel wespen verwachten. Ze kunnen overal voorkomen; in het centrum maar ook in het buitengebied van Helmond. Wespen kunnen zich bijvoorbeeld nestelen in spouwmuren, onder het dak maar ook in de grond. Wespen zijn niet alleen lastig, ze kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn. Het is daarom niet verstandig om zelf te gaan proberen te bestrijden. Schakel professionele wespenbestrijding Helmond in om veilig en snel van je wespen probleem af te zijn. GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd wespenbestrijding.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Helmond en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespen bestrijden, waarom?

Niet onbekend: wespen komen af op zoetigheid. Je herkent vast wel het moment dat je nét lekker buiten van de zon aan het genieten bent met een drankje of ijsje wanneer je gestoord wordt door zoemende wespen. Over het algemeen doen wespen niets, dus waarom zou je dan bestrijden? Wanneer je één wesp ziet, is het waarschijnlijk dat er een wespennest in de buurt zit. Een nest is voor sommige mensen heel gevaarlijk en daarbij gewoon heel vervelend. Wespen vreten door isolatiemateriaal en beschadigen zo de muren van jouw woning of schuur. Zeker wanneer er huisdieren of spelende kinderen in de buurt zijn, kunnen wespen gevaarlijk zijn. Ze steken heel gemeen en zijn dus vaak meer meerderen bij elkaar. Het is daarom vaak beter om te bestrijden.

Wespennest verwijderen Helmond

Als je van de wespenoverlast af wilt komen, is het vaak noodzakelijk om het nest te bestrijden. Wij bestrijden wespennest in omgeving Helmond met een poedervormig bestrijdingsmiddel dat wij in het nest spuiten. Hierdoor sterven de wespen en kan het nest niet opnieuw bewoond worden. Daardoor is het verwijderen van een heel wespennest vaak niet nodig, de bestrijding van het wespennest is dan voldoende. Wil jij een wespennest verwijderen of bestrijding in regio Helmond? Bel 0492 549535

Wespenbestrijder Helmond

GONE ongediertebestrijding is wespenbestrijder in Helmond en regio. Naast wespenbestrijding Helmond, bestrijdt GONE ongedierte ook wespen in de regio’s Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, en Den Bosch. Ben je in een van deze regio’s woonachtig en heb je last van wespen of een wespennest? Woon je in deze omgeving en heb je last van wespen? Ga dan niet zelf aan de slag maar bel GONE ongediertebestrijding en wij komen professioneel de wespen bestrijden. Waarom niet zelf? Wespen kunnen het als een bedreiging zien wanneer je het wespennest nadert en kunnen vervolgens aanvallen. In één wespennest kunnen al snel duizenden wespen en deze steken zijn vrij pijnlijk. Het verwijderen van het wespennest of wespenbestrijding doen wij daarom altijd met beschermende kleding en een gezichtsmasker. Zo werken wij veilig en professioneel als wespenbestrijder Helmond.

Zelf wespen bestrijden?

We raden het je sterk af zelf wespen te bestrijden. Je herkent het wespennest aan de in- en uitvliegopeningen waar de beestjes af en aan vliegen. Sluit deze openingen nooit af! De wespen vreten zich op een andere manier een weg naar buiten waardoor muren en andere materialen aangetast kunnen worden. Daarnaast worden de wespen hierdoor ook veel agressiever en hebben ze binnen no time ook de oorspronkelijke ingang weer gevonden. Ook is het voor de professionele bestrijder op deze manier lastiger om wespen te bestrijden. Deze tips helpen je om overlast van wespen te beperken of te voorkomen:

 • Dek vlees en zoetigheid af of zet het weg
 • Wanneer je geen last van een nest hebt, kan je de overlast met wespenvallen goed beheersbaar houden.
 • Sla niet om je heen en raak niet in paniek als er wespen om je heen vliegen
 • Schakel professionele wespenbestrijding Helmond in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummerBel 0492 549535

Wespenbestrijding Helmond, gegarandeerd GONE

Voorafgaan geven voorafgaand aan de bestrijding altijd het kostenplaatje van wespenbestrijding Helmond. Wanneer je wespenbestrijding Helmond informeert over de locatie en situatie, kunnen we je telefonisch vertellen hoeveel de bestrijding of verwijdering van het wespennest gaat kosten. We werken met een 100% GONE-garantie: blijft het wespennest na de eerste bestrijding toch nog bestaan, komen we natuurlijk kosteloos terug. Al komt dit in de praktijk maar 1 op de 100 keer voor. Neem direct contact met ons op.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Helmond!

0492 549 535 Offerte aanvragen