Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

Wespen in Nijmegen veroorzaken niet alleen veel overlast, maar kunnen ook een gevaar vormen. Wespen voelen zich snel bedreigd en kunnen dan agressief worden. Bovendien bestaat een wespennest al gauw uit duizenden wespen. Schakel daarom altijd professionele wespenbestrijding Nijmegen in als je last hebt van wespen.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Nijmegen en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespenbestrijding Nijmegen met garantie

GONE ongediertebestrijding verzorgt wespenbestrijding Nijmegen met 100% GONE-garantie. Mocht het wespennest na bestrijding niet weg zijn, dan komen we kosteloos terug om de wespen nogmaals te bestrijden. Wespen zijn in de zomermaanden, vanaf ongeveer april tot en met september, actief. Koninginnewespen overwinteren en komen in het voorjaar hun schuilplaats uit. Vervolgens gaan ze op zoek naar een plekje om hun nest te bouwen. Vaak in schuren, kruipruimten, spouwmuren, zolders of onder dakranden, ook in Nijmegen en omgeving.

Wespennest verwijderen Nijmegen

Wespenbestrijding lukt alleen door het complete wespennest te bestrijden. Daarom is het belangrijk om eerst het wespennest te vinden. Een wespennest kan uitgroeien tot wel 5000 tot 6000 wespen. Toch zijn wespennesten niet altijd eenvoudig te vinden. Meestal herken je een wespennest aan een kleine opening waar de wespen in- en uitvliegen. Zodra we het wespennest hebben gevonden, bestrijden we dit met professioneel bestrijdingsmiddel in de vorm van poeder. Dit spuiten we met behulp van een poederspuit zo ver mogelijk het nest in. Ook wespennesten op grote hoogte kunnen we bestrijden dankzij onze speciale verlenglans. Wespennest bestrijden Nijmegen? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 024 – 204 0229.

Wespennest zelf verwijderen?

Een wespennest zelf verwijderen raden we ten strengste af. Een wespennest verwijderen kan erg gevaarlijk zijn. Wespen zijn met velen en ze kunnen zelfs door kleding heen steken. Bovendien doen wespensteken erg pijn. Ze kunnen zelfs allergische reacties veroorzaken. Wij bestrijden en verwijderen wespennesten daarom alleen met beschermende kleding aan en een gezichtsmasker op, zodat we het bestrijdingspoeder niet inademen. Op deze manier verzekeren we een veilige wespenbestrijding Nijmegen.

Wespen in Nijmegen, wat nu?

 • Blijf zo ver mogelijk uit de buurt
 • Zet vlees en zoetigheden weg of dek ze af
 • Leg eventueel ergens anders lokaas neer
 • Sla niet naar de wespen en blijf rustig als er één in uw buurt is
 • Schakel professionele wespenbestrijding Nijmegen in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 024 – 204 0229.

Let op! Dicht nooit de opening van een wespennest af. De opgesloten wespen kunnen zich op een andere manier een gat naar buiten vreten. Bovendien kunnen ze hierdoor erg agressief worden. Daarnaast is het voor de professionele wespenbestrijder vervolgens lastiger om de wespen effectief te bestrijden.

Wespen bestrijden in Nijmegen

Wanneer je wespen wil laten bestrijden in Nijmegen door GONE ongediertebestrijding vertellen we je vooraf aan de telefoon al wat dit je gaat kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan nadat we je wespen hebben bestreden. Wespen laten bestrijden in Nijmegen? Naast wespenbestrijding en ongediertebestrijding Nijmegen voeren we ook wespenbestrijding in Wijchen uit en in de omgeving van gemeenten Arnhem, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Gendt, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Nijmegen!

024 204 0229 Offerte aanvragen