Wespenbestrijding Oss met garantie

GONE ongediertebestrijding is de specialist in wespenbestrijding in Oss en omgeving. We bestrijden wespen met 100% GONE-garantie: is het wespennest na bestrijding niet weg, dan komen we kosteloos terug om de wespen nogmaals te bestrijden. Wespen zijn vooral met lekker weer in de zomer actief. Ze kunnen hun nest overal bouwen: in schuren, kruipruimten, zonders en dakranden. Ook bij jou in Oss.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Oss en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Wespennest zelf bestrijden?

Wij raden het ten strengste af zelf een wespennest te verwijderen. Een wespennest verwijderen kan erg gevaarlijk zijn. Wespensteken doen pijn en kunnen allergische reacties veroorzaken. Roep daarom altijd professionele hulp in bij het bestrijden van een wespennest. Wij verwijderen wespennesten daarom alleen met beschermende kleding aan. Op deze manier verzekeren we een veilige wespenbestrijding Oss.

Wespennest verwijderen Oss

De wespenbestrijding is alleen succesvol wanneer je het complete wespennest bestrijdt.  We gaan daarom altijd eerst opzoek naar het wespennest. Zodra we deze hebben gevonden, spuiten we met een poederspuit een professioneel bestrijdingsmiddel in poedervorm in het nest. Dankzij onze speciale verlenglans kunnen we dit ook op grote hoogtes doen. Wespennest bestrijden Oss? Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 024 – 202 2260.

Wespen in Oss, wat nu?

 • Kom zo min mogelijk de buurt
 • Dek vlees en zoetigheden weg of leg ze weg
 • Leg eventueel ergens anders lokaas neer
 • Blijf rustig als er één in uw buurt is en ga niet slaan
 • Schakel professionele wespenbestrijding Oss in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 024 – 202 2260.

Let op! Sluit nooit de ingang van een wespennest af. De opgesloten wespen kunnen hierdoor erg agressief worden en zich een andere weg naar buiten vreten. Ook wordt het voor de professionele wespenbestrijder lastiger om de wespen effectief te bestrijden.

Wespen bestrijden in Oss

Wanneer je wespen wil laten bestrijden in Oss door GONE ongediertebestrijding geven we je vooraf aan de telefoon al inzicht in het kostenplaatje. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wespen laten bestrijden in Oss? Naast wespenbestrijding in Nijmegen voeren we ook wespenbestrijding in Wijchen uit en in de omgeving van gemeenten Arnhem, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Bram

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Bram komt bij je langs in Oss!

Offerte aanvragen