Jouw wespenprobleem gegarandeerd verholpen

In de zomermaanden kun je in Wijchen en omgeving veel wespen tegenkomen. Wespen nestelen zich onder daken, in spouwmuren, schuren of in de grond. Of je nu in het centrum van Wijchen of in het buitengebied van Wijchen woont, overal kunnen wespen voorkomen. Ze zijn niet alleen lastig, maar ook gevaarlijk. Om wespen te bestrijden schakel je professionele wespenbestrijding Wijchen in. GONE ongediertebestrijding is een gecertificeerd wespenbestrijder.

✓ 100% garantie
✓ Binnen 24 uur geholpen
✓ Actief in Wijchen en omstreken
✓ Ervaren, gecertificeerde bestrijders
✓ Ook ’s avonds en in het weekend

Waarom wespen bestrijden?

Wespen komen op zoetigheid af. Iedereen herkent het wel, die zoemende wespen om je heen als je net lekker buiten van de zon zit te genieten met een drankje of ijsje. Vaak doen ze niets, dus waarom wespen bestrijden? Meestal kun je ervan uitgaan dat er een wespennest in de buurt zit wanneer je een wesp ziet. En dat is lastig, maar ook gevaarlijk. Wespen kunnen door isolatiematerialen vreten en zo de muren van je huis of schuur beschadigen. Ook zijn ze gevaarlijk voor spelende kinderen, huisdieren en jezelf. Wespen kunnen gemeen steken en zijn vaak met velen. Daarom is het veiliger om wespen te bestrijden.

Wespennest verwijderen Wijchen

Om van wespenoverlast af te komen is het noodzakelijk om het wespennest te verwijderen. Een wespennest verwijderen in Wijchen, Nijmegen of ergens anders, doen we met behulp van een poeder dat we in het nest spuiten. Hierdoor sterven de wespen en een leeg nest zal niet meer opnieuw bewoond worden door wespen. Vaak is het verwijderen van het wespennest niet eens nodig. Het wespennest bestrijden is voldoende. Wespennest verwijderen Wijchen? Bel 024 – 202 2260.

Wespenbestrijder Wijchen

GONE ongediertebestrijding is wespenbestrijder in Wijchen en omstreken. Naast wespenbestrijding Wijchen bestrijden we wespen ook in de gemeenten Nijmegen, Arnhem, Ooij, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Alverna, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Oosterhout, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Driel, Lent, Elst, Huissen, Bemmel, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Heumen, Cuijk, Oeffelt, Gennep, Boxmeer, Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Grave. Woon je in deze omgeving en heb je last van wespen? Ga niet zelf aan de slag als wespenbestrijder. Wanneer je een wespennest nadert, kunnen de wespen dit zien als een bedreiging en aanvallen. In één wespennest zitten al gauw duizenden wespen en de steken zijn erg pijnlijk. Een wespennest verwijderen wij daarom niet zonder beschermende kleding aan en een gezichtsmasker op. Als wespenbestrijder Wijchen gaan we op deze manier veilig te werk.

Zelf wespen bestrijden?

Zelf wespen bestrijden is af te raden. Je herkent een wespennest aan de in- en uitvliegopeningen waar wespen af en aan vliegen. Sluit deze openingen nooit af! De wespen zullen zich via een andere kant uit het nest proberen te vreten. Dit tast eventuele muren of andere materialen aan. Bovendien zullen de wespen de oorspronkelijke ingang daarna weer opzoeken en agressiever zijn. Ook wordt het voor een professionele wespenbestrijder lastiger om de wespen te bestrijden. Er zijn wel wat tips om overlast van wespen te voorkomen en beperken:

 • Zet vlees en zoetigheden weg of dek ze af
 • Leg eventueel ergens lokaas neer
 • Sla niet naar de wespen en blijf rustig als er één in uw buurt is
 • Schakel professionele wespenbestrijding Wijchen in: GONE ongediertebestrijding is direct bereikbaar via telefoonnummer 024 – 202 2260.

Wespenbestrijding Wijchen, gegarandeerd GONE

De kosten van wespenbestrijding Wijchen geven we je altijd voorafgaand aan de bestrijding. Wanneer je wespenbestrijding Wijchen belt en ons informeert over de locatie en situatie, kunnen we je direct vertellen hoeveel het verwijderen van het wespennest gaat kosten. Bovendien krijg je na afloop van de wespenbestrijding altijd een 100% GONE-garantie. Dat wil zeggen dat we kosteloos terugkomen wanneer het wespennest na een eerste bestrijding toch nog blijkt te bestaan. In de praktijk komt dit maar 1 op de 100 keer voor. Neem direct contact met ons op.

Klanten geven ons een

9.3
Bekijk alle 330 beoordelingen

Wespenbestrijding door GONE:

 • 100% GONE garantie!
  Niet gelukt? Wij komen kosteloos terug tot het wespennest 100% verdelgd is.
 • Snel van de wespen verlost
  Binnen 24 uur zijn we ter plaatse en bij spoed vaak nog dezelfde dag. Ook in de avond en weekend.
 • Op alle hoogtes
  Je hebt geen ladder nodig. Wij kunnen de wespen op alle hoogtes bestrijden.
 • Gemakkelijke betaling per pin
  Je hoeft niet meer de deur uit om contant geld te halen.
Card image cap
Heb je een bedrijf?
Bekijk onze zakelijke diensten
Ad

Last van wespen of heb je een andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op en Ad komt bij je langs in Wijchen!

Offerte aanvragen